In een autosector die razendsnel verandert, kunnen we zo de vinger aan de pols houden en je onze gebundelde kennis en expertise ter beschikking stellen. We leveren geen bandwerk, maar werken graag een oplossing uit die specifiek bij jouw wagenpark past. 

Daarbij worden we met plezier het aanspreekpunt voor al je mobiliteitsvragen, ongeacht of ze betrekking hebben op de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT of Volkswagen bedrijfsvoertuigen. 

Bovendien blijven we als vanouds belang hechten aan een open en transparante communicatie in een familiale sfeer. We laten graag een frisse wind door je vloot waaien, en kiezen daarbij resoluut voor een relatie op lange termijn! 

Kunnen we jou helpen? Neem dan snel contact op met ons Fleet & Business-team!

Stuur een e-mail naar het Fleet & Business-team

Pascal Heyse

Head of Business Relations

'Het gaat de laatste jaren hard in de autosector: ontelbare nieuwe modellen, nieuwe aandrijfvormen, strengere uitstootnormen, fiscaliteit die alsmaar belangrijker wordt. In die overload aan informatie wil ons nieuwe team de klanten graag in alle rust wegwijs maken. Maatwerk wordt daarbij belangrijker dan ooit.’

Contact

Pascal Heyse

Stéphane Anckaert

Business Relations Manager

'Ik voel mij in een commerciële functie als een vis in het water, maar daarnaast hou ik ook van de emotionele kant die bij zo’n klantenrelatie komt kijken. Verkopen draait rond emoties. Mijn motto: als je zaait, dan zal je vroeg of laat oogsten. Het resultaat zal wel volgen, al moet je soms wat geduld hebben.'

Contact

Stéphane Anckaert

Geert Fauville

Business Relations Manager

'Ik was van jongs af aan gepassioneerd door wagens. Daarnaast heeft menselijk contact mij altijd geboeid. Een vertrouwensband opbouwen op lange termijn, dat is waar het voor mij om draait. Bovendien vind ik het fijn dat je door het contact met klanten uit diverse sectoren, zelf ook continu bijleert.

Contact

Geert Fauville

Wim Peeters

Business Relations Manager

'Wat mij boeit in een klantenrelatie, is dat je vaak kort op de bal moet spelen. Wanneer klanten met een vraag zitten, vind ik het belangrijk dat ze snel en accuraat geholpen worden. De dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt, geeft mij veel voldoening. Daarnaast gaat een goed vlootbeheer verder dan alleen de auto’s. Het totaalplaatje moet kloppen.'

Contact

Wim Peeters
Fleet nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Elke maand versturen we een nieuwsbrief vol boeiende weetjes, actualiteit en handige tips uit de fleetwereld. Wil je graag op de verzendlijst? Vul dan onderstaand formulier in!