Ons aanbod voor particulieren

AutoCredit

Het AutoCredit is een eenvoudige en flexibele financieringsformule, die je toelaat lagere maandelijkse bedragen te betalen.

Bij afloop van dit contract heb je de keuze uit drie mogelijkheden:

  • word eigenaar van de wagen door in de laatste maand een hoger bedrag te betalen,
  • lever je wagen terug in bij de verdeler en kies een nieuw model,
  • of lever je wagen terug in bij de verdeler zonder verdere verplichtingen.

Aan jou de keuze!

Personal lease

Alle voordelen van de verhuur op lange termijn voor particulieren.

Je geniet van de dienstverlening die normaal gezien voorbehouden is voor zelfstandigen, de vrije beroepers en bedrijven.

Klassieke financiering

Met een klassieke financiering worden je betalingen gespreid in de tijd en weegt de aankoop van een wagen bijgevolg minder op je budget.

Elke maand betaal je een vast bedrag terug. Je kent dus onmiddellijk de som van de maandelijkse afbetalingen.

Ons aanbod voor bedrijven

Financiële renting

Je beschikt over een voertuig met een financiële huur waaraan je diensten op maat kunt toevoegen.

De financiële renting wordt afgeschreven als bedrijfskosten (in de winst- en verliesrekening) en bevat een aankoopoptie van 16 % tot 20 % van de catalogusprijs.

Financiële leasing

Je geniet van een voertuig tegen een financiële huur waaraan je de gewenste opties toevoegt.

De financiële leasing wordt afgeschreven in de boekhouding (in de balans) en voorziet in een aankoopoptie van 3 % tot 15 % op de catalogusprijs van je voertuig.

Verhuur op lange termijn

Behoefte aan mobiliteit en eenvoud? Met de verhuur op lange termijn huur je een bedrijfswagen en geniet je van onze fullservice-diensten.

Bij afloop van het contract levert je de wagen terug in.

Klassieke financiering

Met een klassieke financiering worden je betalingen gespreid in de tijd en weegt de aankoop van een wagen bijgevolg minder op je budget.

Elke maand betaal je een vast bedrag terug. Je kent dus onmiddellijk de som van de maandelijkse afbetalingen.

Ben je ondernemer of vlootbeheerder en wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden die we aanbieden voor bedrijven?

Neem dan gerust op met ons Fleet & Business-team. Een van onze specialisten bekijkt graag welke formule het meest geschikt is voor jou en je medewerkers.

Ik wil meer weten

Fleet & Business-team Brussels Auto Group
Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen.
AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag, met minimum 15% voorschot.
Adverteerder: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, FSMA 109705A. IBAN rekeningen : BE 97 4829 0680 3149 of BE 13 2100 0004 7239.
Verhuur op Lange Termijn, Financiële Leasing en Renting, en Personal Lease zijn producten die afgesloten zijn bij D'Ieteren Lease N.V. (filiaal van Volkswagen D'Ieteren Finance). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 – 3071 Kortenberg – Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058) en onder-agent van Allia Insurance Brokers NV (FSMA 11420A).
Let op, geld lenen kost ook geld.