weCare garantieverlenging

Een verlenging van de fabrieksgarantie tot een maximale duur van vijf jaar. 
Dekking van de kosten (onderdelen en arbeidsuren) voor mechanisch, elektrisch, elektronisch of ander onderhoud dat noodzakelijk is om de goede werking van het voertuig te verzekeren, met uitzondering van de kosten voor slijtageonderdelen (bv. ruitenwissers, remblokken, remschijven, …). 
 

weCare Silver

Dekking van de kosten (onderdelen en arbeidsuren) voor mechanisch, elektrisch, elektronisch of ander onderhoud dat noodzakelijk is om de goede werking van het voertuig te verzekeren, inclusief kosten voor slijtageonderdelen (bv. ruitenwissers, remblokken, remschijven, …).
 

weCare Gold

Alles uit het Silver-pakket + een garantieverlening tot maximaal 8 jaar.

weCare Platinum

Alles uit het Gold-pakket + banden (o.a. levering en montage, seizoensgebonden wissel en opslag).
 

Werkplaats onderhoud

Voordelen van een weCare-onderhoudscontract:

  • Betrouwbaar merkonderhoud: je auto wordt altijd onderhouden in een erkende merkgarage. 
  • All-in formule met een vaste prijs: geen gedoe met facturen of onvoorziene kosten. Je betaalt gewoon een vast bedrag per maand.
  • Een pakket volledig op jouw maat: heb je enkel nood aan een onderhoudscontract? Of wil je totale ontzorging? Beide opties zijn mogelijk!
  • Ondersteuning bij pech of ongeval: je staat er nooit alleen voor bij pech of een ongeval, wij nemen de technische bijstand voor onze rekening. 

Een weCare-contract is gebonden aan bepaalde voorwaarden. Vraag ernaar bij onze concessiehouders.

Ik wil meer weten over weCare

weCare is een commerciële benaming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. en een product van D'Ieteren n.v., maatschappelijke zetel: Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0403448140, FSMA 047196cA.