verkoop
Verkoop

De wagen die bij je past

Een nieuwe wagen koop je niet elke dag. Onze verkoopteams luisteren met veel plezier naar jouw behoeften, en gaan dan op zoek naar de auto die het beste bij je past. In een handomdraai maken ze je wegwijs door onze uitgebreide catalogus aan modellen, motorisaties en optiepacks. Zodat jij binnenkort onze showroom uitrijdt met de wagen van je dromen! 

Financiering
Financiering

Een waaier aan oplossingen

Zowel voor particuliere als professionele klanten bieden we bij de Brussels Auto Group een ruime waaier aan financierings- en leasingformules. Gemakkelijk, flexibel en uitbreidbaar met extra diensten indien gewenst. Wij regelen bovendien alle administratie, zodat je zonder zorgen de baan op kunt. 

verzekering
Verzekering

Optimale bescherming

Zonder zorgen de baan op, daar is ook een goede autoverzekering voor nodig. We bieden verschillende verzekeringsformules aan, die uitgebreide dekkingen omvatten voor zowel materiële als lichamelijke schade. Op die manier zijn zowel de wagen, de chauffeur als de passagiers optimaal beschermd.

Onderhoudscontract Brussels Auto Group Ternat Audi
Onderhoudscontract

100 % gemoedsrust

Wil je onaangename verrassingen op je onderhouds- of herstellingsfacturen vermijden? Dan kun je bij de aankoop van een wagen meteen een weCare-onderhoudscontract afsluiten.

Zo'n contract biedt tal van voordelen! Vaste maandelijkse betalingen, geen onvoorziene kosten, geen verrassingen, alleen maar zorgeloos rijden.

Onderhoud en herstelling
Onderhoud & herstelling

Je auto in topconditie

Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat je wagen je nog lange tijd gezelschap houdt. Daarom is het best hem op tijd en stond eens te laten nakijken.
Onze medewerkers worden trouwens voortdurend bijgeschoold. Op die manier blijft je trouwe 'compagnon de route' altijd in perfecte conditie! Ontdek hier alle voordelen van een onderhoud of herstelling bij een erkende verdeler.

technische keuring
Technische keuring

Laat je wagen vooraf checken

Om ervoor te zorgen dat je probleemloos de technische controle doorkomt, bieden wij je verschillende specifieke inspectieformules aan: van de meest eenvoudige tot de meest complete waarbij wij alles in jouw plaats regelen en ervoor zorgen dat je wagen probleemloos door de technische keuring geraakt.

Bandenhotel
Bandenhotel

Opslagruimte à volonté

Heb je thuis geen ruimte om je zomer- of winterbanden te stockeren of geen zin om je banden telkens heen en weer te slepen? In ons bandenhotel slaan we ze met veel plezier op! Je banden en velgen worden tegen een voordelige prijs en in optimale omstandigheden bewaard in onze opslagplaats.

Accessoires
Accessoires en onderdelen

Helemaal in de juiste stijl

Op zoek naar een origineel cadeau of een accessoire dat perfect bij je wagen past? Van sleutelhangers en portefeuilles tot dakkoffers en fietsendragers, ... het aanbod in onze e-shop is allicht uitgebreider dan je denkt. Momenteel vind je er ook alles om je wagen helemaal klaar te maken voor de winter.

carrosserie
Carrosserie

Een ongeval is gauw gebeurd

Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen als gevolg van een ongeval, worden door onze erkende servicepartners hersteld. Ze doen dit op een professionele manier en volgen daarbij de instructies van de fabrikant. Uiteraard worden hiervoor uitsluitend originele merkonderdelen gebruikt.