De zomerse dagen zijn helaas voorbij, en het wordt natter, kouder en gladder op de weg. In dergelijke weersomstandigheden zijn kwaliteitsvolle banden met een goed profiel een absolute must.

Niet alleen voor je rijcomfort, maar ook voor je veiligheid. Je band is namelijk het enige contactpunt tussen je wagen en het wegdek. En als het regent, kan je met een goed bandenprofiel aquaplaning voorkomen.

Zijn jouw banden aan vervanging toe? Dan is het nu het ideale moment om er aan te schaffen, want we bieden tot het einde van het jaar een exclusief voordeel:

  • 2 banden kopen = gratis plaatsing
  • 4 banden kopen = 3 + 1 gratis

Hoe profiteer ik van de bandenactie?

De bandenactie is enkel geldig voor particulieren en businessklanten die twee of vier nieuwe banden aankopen en tegelijk andere werkzaamheden laten uitvoeren (bv. een onderhoud of herstelling) voor een factuurbedrag van minstens 150 euro incl. btw. Werkzaamheden onder garantie worden niet meegerekend in het factuurbedrag. De actie loopt t.e.m. 31 december 2023 op banden van de merken Pirelli, Continental en hun submerken.

Ik wil graag van de actie profiteren

Banden bij ons stockeren?

Wil je graag zomerbanden wisselen voor winterbanden? En heb je geen ruimte om die tweede bandenset thuis te stockeren? In ons bandenhotel slaan we ze met veel plezier op! Zowel je zomer- als winterbanden worden tegen een voordelige prijs en in optimale omstandigheden bewaard in onze opslagplaats.

Ik heb interesse in het bandenhotel

bandenhotel

Accessoires voor elk seizoen

Heb je dit najaar nog een uitstap gepland of vertrek je deze winter op skivakantie? Welke bestemming je ook verkiest, onze merken hebben alle accessoires in huis voor een zorgeloze trip: van dakkoffers en allesdragers tot kofferbeschermers en rubberen vloermatten. Ons Aftersales-team helpt je graag de juiste keuze te maken.

Ik wil graag accessoires bestellen

dakkoffer