Volkswagen Bedrijfsvoertuigen
ID. Buzz Cargo

Performante elektrische aandrijving

Lokaal uitstootvrij en met een groot rijbereik – zo moet een elektrische wagen voor dagelijks gebruik zijn. Met de ID. Buzz Cargo komt Volkswagen Bedrijfsvoertuigen bovendien tegemoet aan de behoeften van bedrijven die op zoek zijn naar de perfecte oplossing voor alle leveringen aan hun klanten.

Het maximale vermogen van de elektrische motor, die bijzonder plaatsbesparend in de koffer werd geïntegreerd, bedraagt 150 kW. Zo heeft het voertuig een sleepvermogen tot vlotjes 1000 kg. Met een maximumsnelheid van 145 km per uur voldoet hij aan zowat ieders eisen. Duurzaam, geschikt voor dagelijks gebruik en robuust: de elektrische aandrijving van de ID. Buzz slaagt erin om klimaatbewustzijn te combineren met individuele mobiliteit.
 

Slimme software

De nieuwe ID. Buzz verlegt de grenzen. Hij komt met meer dan 30 rijhulpsystemen en de mogelijkheid om met andere geconnecteerde voertuigen te communiceren. Voertuigen die in het verkeer met elkaar communiceren, kunnen voor minder files zorgen en voor gevaarlijke punten waarschuwen. 
 

ID. Buzz Cargo
ID. Buzz Cargo

Travel Assist

De Travel Assist kan de rijstrook, de afstand tot de voorligger en de ingestelde maximumsnelheid aanhouden. Hij maakt daarbij onder andere gebruik van de adaptieve rijstrookgeleiding, waarbij het voertuig actief in het midden van de rijstrook wordt gehouden. Bovendien helpt de Travel Assist ook bij het wisselen van rijstrook op de snelweg. Zo zit je zonder stress achter het stuur!
 

Heb je nood aan een gedetailleerde TCO-berekening voor dit model of advies op maat van jouw wagenpark?

Dan staat ons Fleet & Business-team tot je dienst! 

Fleet & Business