Škoda
ŠKODA ENYAQ iV coupé

Zee van ruimte

De ENYAQ COUPÉ iV biedt veel ruimte voor vijf personen en hun bagage. De lange wielbasis en het lange, vlakke grondoppervlak zorgen voor veel beenruimte. Ondanks de sportieve lijnen en het aflopende dak is de hoofdruimte gelijk aan dat van een ŠKODA OCTAVIA COMBI. 

De koffer heeft een royale inhoud van 570 liter, en dankzij een lage laaddrempel en een optionele elektrisch bediende achterklep is de toegang ook mogelijk via een virtueel pedaal, wat betekent dat de kofferklep kan worden geopend met een simpele voetbeweging.
 

Elektrisch rijbereik

Ook de weerstandscoëfficiënt is verbeterd in vergelijking met de ENYAQ iV. Afhankelijk van de specificatie maakt dit een rijbereik tot 545 km* in de WLTP-cyclus mogelijk, wat de wagen perfect geschikt maakt om lange afstanden af te leggen.
 

ŠKODA ENYAQ iV coupé
ŠKODA ENYAQ iV coupé
ŠKODA ENYAQ iV coupé

Uitgebreid gamma van standaarduitrusting en optionele packs

Tot het gamma van standaarduitrustingen van de ENYAQ COUPÉ iV behoren de Digital Cockpit met een scherm van 5,3 inch en een centraal aanraakscherm van 13 inch dat toegang geeft tot het infotainmentsysteem en alle voertuigfuncties. 

Alle coupés hebben een Climatronic met twee zones, een tweespaaks multifunctioneel lederen stuurwiel met bedieningsknoppen en kartelwieltjes voor intuïtief gebruik en de KESSY GO-startknop voor sleutelloos starten. 

De modellen die zijn uitgerust met een grotere batterij, hebben ook een verwarmd stuur met peddels om de mate van energierecuperatie aan te passen. De uitrusting kan worden aangevuld met tien optionele packs die focussen op bv. comfort, rijdynamiek, klimaatregeling, rijhulpsystemen en infotainment. Het merendeel van deze packs is verkrijgbaar als een Basic- en als een Plus-bundel.
 

Heb je nood aan een gedetailleerde TCO-berekening voor dit model of advies op maat van jouw wagenpark? Dan staat ons Fleet & Business-team tot je dienst! 

Fleet & Business
* Voorlopige cijfergegevens.