Audi

Audi Q4 e-tron concept

In 2019 was deze wagen al de ster van het autosalon in Genève, maar nu is de Audi Q4 e-tron concept zo goed als klaar om ook de weg te veroveren. Vanaf 2021 voegt dit model een compacte variant toe aan de elektrische revolutie van Audi, met dezelfde voordelen wat prestaties, veiligheid en technologische mogelijkheden betreft. Maak kennis met deze nieuwe SUV: 100% elektrisch, 100% e-tron.

Neem voorsprong en reserveer vandaag al een van de eerste Audi Q4 e-tron. Je betaalt hierbij een reservatierecht van € 1.500, waardoor u de wagen als een van de eersten kunt configureren en bestellen. Na betaling ontvang je een voucher met een uniek reservatienummer. 

Ter info: het getoonde voertuig is een conceptwagen die niet beschikbaar is als productiemodel.

Meer info

Audi Q4 e-tron concept

Audi Q4 Sportback e-tron concept

Nog sportiever. Nog dynamischer. De intrede van Audi Q4 Sportback e-tron concept in het 100% elektrische gamma van Audi gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. Zijn atletische schoonheid, ruime interieur en krachtige motoren zijn allemaal kenmerken die hem meteen tot een vaste waarde in het Audi-universum katapulteren. Afspraak op de baan in 2021.

Neem voorsprong en reserveer vandaag al een Audi Q4 Sportback e-tron. Je betaalt hierbij een reservatierecht van € 1.500, waardoor je de wagen als een van de eersten kunt configureren en bestellen. Na betaling ontvang je een voucher met een uniek reservatienummer. 

Ter info: het getoonde voertuig is een conceptwagen die niet beschikbaar is als productiemodel.

Meer info

Audi Q4 Sportback e-tron concept