CUPRA Born
sportief design | 100% elektrisch | leverbaar op korte termijn

Ontworpen voor emissievrije prestaties, zonder toegevingen. De CUPRA Born heeft maximaal 418 kilometer ongeremd elektrisch rijplezier dankzij een accupakket van 58 kWh, of zelfs tot 546 kilometer als je kiest voor het 77 kWh accupakket.

De indrukwekkende bumper met koperkleurige accenten en de scherpe lijnen van de koplampen maken een onvergetelijke indruk. De achterkant verraadt het race-DNA, dankzij de sportieve en aerodynamische dakspoiler. Het sportonderstel en de achterwielaandrijving zorgen voor een superieure rijervaring.

CUPRA Formentor
kracht én comfort | ook beschikbaar als plug-inhybride

Het beste van twee werelden, dat is deze CUPRA Formentor. De kracht van een performance car, gecombineerd met het comfort van een SUV. Maar daarbij stopt het niet. Dankzij de CUPRA Connect-app ben je ook op afstand altijd verbonden met je auto. Dat is pas next level.

De CUPRA Formentor biedt een brede waaier aan motoren: benzine, diesel of plug-inhybride. Bovendien is de wagen uitgerust met alle mogelijke rijhulpsystemen om de veiligheid en het comfort van bestuurder en passagiers te verhogen.

De Adaptive Cruise Control houdt je snelheid in alle veiligheid op peil, de Beam Assist dimt de grootlichten om anderen niet te verblinden, en de Travel Assist combineert alle veiligheidssystemen zodat je onbezorgd kunt genieten achter het stuur. Ook dat is rijplezier!

CUPRA Leon (Break)
benzine of e-HYBRID | comfortabel en stijlvol

De keuze ligt bij jou. Graag een benzinemotor, 300 pk krachtig? Of liever de e-HYBRID, met een gecombineerd vermogen van maximaal 245 pk en de optie om bewust elektrisch te rijden, tot 60 km lang? Wat je ook kiest, toegevingen zijn nergens voor nodig.

Daarnaast staat de CUPRA Leon synoniem voor dynamische lijnen, unieke accenten en hoogwaardige materialen. Maar ook verlichte details, zoals full-led koplampen die elke weg begaanbaar maken en doorlopende achterlichten om de CUPRA-lifestyle extra in de verf te zetten.

De CUPRA Leon is ook beschikbaar in Break-versie, met een bagageruimte tot 1.600 liter plus een ruime achterbank voor boodschappen, hobby’s en spontane avonturen met de hele familie.

Meer weten over het CUPRA-gamma, een TCO-berekening voor je wagenpark of een testrit met één van de modellen? Neem dan als de bliksem contact op met ons Fleet & Business-team!

Contacteer het team