Krijg een snelle overview
in deze video: 

Electric by D'Ieteren - beheersplatform
EDi - laadinfrastructuur

Electric by D’Ieteren (EDI)

Maakt jouw onderneming de overstap naar een elektrisch aangedreven vloot? Dan hebben we met EDI een partner in huis die de laadinfrastructuur voor zijn rekening neemt. Het EDI-team zorgt niet alleen voor een audit van de bestaande elektrische infrastructuur en de installatie van de nodige laadstations, maar zelfs voor de keuring van je installatie. 

EDI zorgt voor een totaaloplossing, op maat van de specifieke behoeften van jouw bedrijf en aangepast aan de clausules van je car policy. Vertrouw dus gerust op het advies van onze experten bij al je vragen: welke laadpunten hebben we nodig, op welke manier kunnen we het financieel risico in geval van een vroegtijdig vertrek van een medewerker maximaal beperken, hoe kan de investering optimaal worden gespreid tussen werkgever en werknemer,… ?

Via het bijbehorende beheerplatform krijgt de vlootverantwoordelijke een overzicht van alle laadpunten, zowel op kantoor als bij de medewerkers thuis.  

Meer info

Husk

Husk wil een alternatief vormen voor reguliere taxi’s en shuttlediensten. Het biedt een professionele transportservice op maat, die afgestemd is op bedrijven en hun individuele behoeften. 

Dankzij de mobiele applicatie, het webportaal of het Husk-callcenter kan je een kwalitatief transport aanvragen. Het concept is gebaseerd op vier pijlers: vaste en competitieve prijzen, uitmuntende service, een hoogstaande technologie en een gestructureerde factuur op het einde van de maand.

Meer info

Husk - een professionele transportservice
Škoda ENYAQ iV

Mbrella & Skipr

Dankzij Mbrella & Skipr ondersteunt D’Ieteren bedrijven die flexibele mobiliteitsoplossingen voor hun medewerkers willen implementeren en beheren, maar zonder de administratieve rompslomp die daar meestal bij komt kijken.

In de Mbrella Mobility Hub bepaal je de voordelen waarop je werknemers recht hebben, volg je hun bestedingen op, keur je uitgaven goed, krijg je inzicht in CO2-uitstoot en zorg je voor een correcte loonverwerking dankzij de integratie met je sociaal secretariaat.

Skipr biedt een all-in-one oplossing voor het beheer van je bedrijfsmobiliteit. Dankzij de mobiele applicatie kunnen gebruikers de meest efficiënte reisroute uitstippelen om hun eindbestemming te bereiken. Dat kan een combinatie zijn van eigen vervoersmiddelen, openbaar vervoer of zelfs deelmobiliteit. Ook een trein- of busticket betalen, kan rechtstreeks via de app. Via het beheerplatform krijgen HR-afdelingen een snelle toegang tot alle onkosten die hun werknemers maken. Gedaan met administratieve rompslomp en onkostennota’s!

Meer info

Mob Box

Om de beste beslissingen te nemen op het vlak van mobiliteitsstrategie, moeten bedrijven en overheden zich kunnen baseren op betrouwbare en relevante data. Dat is precies wat Mob Box aanbiedt. Hun tools analyseren en visualiseren mobiliteitsdata, en brengen relevante indicatoren helder in kaart.

Denk daarbij aan mobiliteitskosten, CO2-uitstoot, rijtijd of afstand. Mob Box geeft de uiteindelijke beslissingsnemer alle informatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen op het vlak van mobiliteit, en zo de kosten te optimaliseren, de uitstoot te verminderen en de tevredenheid van de werknemers te verhogen.

Meer info

VW ID.4
Audi Q4 e-tron

Mobvious

Voor wie een drukke agenda heeft, kan de verplichte technische keuring, een laat onderhoud of een bandenwissel op een moment wanneer het net niet uitkomt, extra stress veroorzaken. Daar wil Mobvious graag iets aan doen. 

Via een digitaal platform kunnen ondernemers en fleetmanagers één van de Mobvious-chauffeurs boeken. Zij brengen de auto’s veilig naar de garage voor een onderhoud of gaan langs bij de technische keuring. De perfecte oplossing wanneer je geen werktijd van je medewerkers wilt verspillen. Alle chauffeurs hebben een opleiding achter de rug en zijn volledig verzekerd tijdens de rit.

Meer info

MyMove

MyMove biedt een alles-in-één oplossing voor organisaties die een gedeeld wagenpark en flexibele mobiliteitsalternatieven willen aanbieden aan hun medewerkers. Dankzij het platform kan je bv. eenvoudig auto's onder een besloten groep mensen delen. Op die manier beschikken de gebruikers op elk moment over het juiste voertuig op het juiste moment. 

Ook aan de gebruikerservaring werd gedacht. Zo worden Excel-sheets vervangen door een gebruiksvriendelijke boekingsapplicatie, en heb je ook geen fysieke sleutels meer nodig. Die zijn namelijk vervangen door vergrendel-, ontgrendel- en startfunctionaliteiten die geïntegreerd zijn in de mobiele applicatie. 

Met slechts een paar dashboards kan je als HR-afdeling of fleetmanager elk voertuig en het gebruik ervan volgen en schaderapporten beheren vanop een gecentraliseerde plaats. Maak eenvoudig gebruikers aan en wijs ze toe aan de juiste vloot binnen de organisatie. Ook een opsplitsing tussen professioneel en privégebruik behoort tot de mogelijkheden. 

Meer info

MyMove
My Move