Consulting in vastgoed

Structura.biz is opgericht is 2001 en adviseert bedrijven over vastgoed. Gelegen in hartje Vlaams-Brabant, is de onderneming voornamelijk actief in de Brusselse rand, maar ook Gent en Antwerpen  houden ze in het vizier. Vijfentwintig gespecialiseerde consultants ondersteunen bedrijven bij de verhuur,  aan- en verkoop van industriële panden, kantoorgebouwen en commercieel vastgoed. Daarnaast denken ze mee over slimme investeringsstrategieën en vastgoedanalyses.

Stap voor stap naar elektrificatie

De vloot van Structura.biz telt momenteel 22 wagens en zet grote stappen richting elektrificatie.  Onlangs investeerde het bedrijf in twee elektrische Volkswagen ID.4’s en twee elektrische Audi Q4 e-trons voor hun salesmanagers. ‘Het beperkte bereik van elektrische wagens hield ons in eerste instantie tegen om volop in te zetten op elektrificatie’, vertelt Sofie, die ook verantwoordelijk is voor de fleet. ‘Met de modellen die vandaag op de markt zijn, maken wij maar al te graag de stap naar elektrische wagens.’ De bedoeling is dan ook dat hun wagenpark op termijn volledig elektrisch wordt. ‘Brussels Auto Group begeleidt ons doorheen dit proces en schept een duidelijk beeld over de total cost of ownership’, voegt Ann toe.

Eyecatcher als hoofdprijs

Midden december organiseerde Structura.biz een afterworkevent ten voordele van de Warmste Week, waar ook Brussels Auto Group van de partij was. ‘Dankzij hen konden we een opmerkelijk cadeau strikken als hoofdprijs voor onze tombola: een Audi RS e-tron GT voor een weekend. Omdat dit een vrij exclusief model is, ging de lotjesverkoop als een trein’, vertelt Ann lachend. ‘Ook was Geert, onze contactpersoon bij Brussels Auto Group, op het event aanwezig. Dat schept natuurlijk vertrouwen.’

Synergie tussen bedrijven

Over de vraag hoe Structura.biz de samenwerking met Brussels Auto Group ervaart, moet Sofie niet lang nadenken. ‘Doorheen de jaren bouwden we een persoonlijke band met hen op. Onze contactpersoon Geert is heel toegankelijk en altijd bereikbaar. Zijn er problemen of moet er een herstelling gebeuren, dan loopt dat altijd vlot en zonder problemen. Ze denken actief met ons mee en zijn altijd bereid om een oplossing te zoeken.’

Daarnaast merkt Ann ook paralellen op met hun eigen manier van werken. ‘De persoonlijke aanpak die Brussels Auto Group biedt, ligt ook in ons eigen DNA. De automotivesector wordt steeds complexer, en dat geldt ook voor de vastgoedsector. Je adviseert klanten en probeert het grotere plaatje te zien, wat bepaalde synergiën creëert. Zo ervaren wij dat ook met Brussels auto Group’, sluit ze enthousiast af.