Audi

One-stop-shop Inetum-Realdolmen

Inetum-Realdolmen is een Belgisch ICT-bedrijf met hoofdzetel in Huizingen en vestigingen in onder meer Gent, Leuven en Bergen. De onderneming van Belgische bodem begeleidt hun klanten van A tot Z door het post-digitale transformatietijdperk. “We zijn eigenlijk een one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met ICT”, vertelt Dany enthousiast.  

Dany werkt al ruim twintig jaar bij deze ICT-specialist, en sinds twee jaar is hij aan de slag als Fleet Officer. Hierbij neemt hij een aantal administratieve taken voor zijn rekening, zoals de verwerking van facturen en controle van contracten. Daarnaast ondersteunt hij de Fleet Manager bij het beheer van het wagenpark.


Een jarenlange samenwerking 

De vestiging van Inetum-Realdolmen uit Huizingen werkt al een kleine tien jaar nauw samen met Garage Don Bosco, onderdeel van Brussels Auto Group. De garage is al een hele tijd huisleverancier van hun wagens, wat zorgt voor een gemoedelijke samenwerking

Dany bevestigt: “Twijfelen we tussen een aantal wagens, dan mogen we er een dag mee rondrijden om ze uit te testen. Hebben we vandaag dringend een wagen nodig, dan bekijken ze meteen de mogelijkheden. Deze flexibiliteit appreciëren we enorm, maar ook als zij iets van ons nodig hebben, kunnen ze op ons rekenen”. Deze jarenlange samenwerking is er eentje van geven en nemen. Zelfs in geval van kleine herstellingen, wordt Inetum-Realdolmen snel verder geholpen.  


Audi A1’s voor jong talent

Recent kocht de ICT-expert een heleboel Audi A1’s aan voor hun zogenoemde acADDemICTs: werknemers die aan de slag zijn in uiteenlopende functies via een intern opleidingsprogramma. De wagens werden stuk voor stuk voorzien van het bedrijfslogo als onderdeel van hun marketingcampagne. “Maar laat ons niet rond de pot draaien: een Audi A1 is bij veel medewerkers enorm populair. Veel starters vinden dat duwtje in de rug mooi meegenomen.”

Dany: “Onze volledige vloot auto’s telt ongeveer 1.600 wagens, waarvan er vorig jaar 75 Audi A1’s werden voorzien door Brussels Auto Group. Volgend jaar komen er nog zo’n 80 bij. Voor elke vestiging hebben we trouwens een andere huisleverancier. Voor Huizingen is dit dus Garage Don Bosco.” 

Momenteel is Inetum-Realdolmen volop bezig met de overschakeling naar een klimaatneutraal wagenpark. Dany weet dat hij altijd op Brussels Auto Group kan rekenen voor advies. “In eerste instantie gebeurt de uitwerking van de car policy intern. Zitten we toch met enkele vragen, zoekt de garage met plezier actief mee naar oplossingen. En dat is precies wat we verwachten van onze partner!”
 

Inetum-Realdolmen Audi A1
Inetum-Realdolmen Audi A1
Inetum-Realdolmen Audi A1
Inetum Realdolmen Audi A1
Inetum-Realdolmen Audi A1
Foto 1 / 1