Ontdek de salonvoorwaarden van 2021

Scroll hieronder naar het merk van je keuze en ontdek de meest opvallende aanbiedingen en nieuwigheden in een notendop. Maar er valt uiteraard nog véél meer te ontdekken.

Wil je alles weten over de acties, voordelen, nieuwe modellen en financieringsvoorwaarden? Daar vertellen onze verkopers je graag alles over tijdens een coronaveilig bezoek

En voor we het vergeten: de hele maand januari zijn onze showrooms ook open op zaterdag en zondag, zodat jullie alle tijd hebben om in alle rust onze saloncondities te komen ontdekken.

Graag tot binnenkort!

Maak snel een afspraak

Autosalon - VW Tiguan

Op zoek naar een nieuwe Volkswagen?

Zoek je een grote, compacte, sportieve of gezinsvriendelijke SUV? Wil je graag checken hoe onze klassiekers als de Polo of de Golf zichzelf steeds blijven heruitvinden? Of zet je mee koers naar een mobiliteit zonder uitstoot, met de 100% elektrische ID.3 of ID.4, of één van de talrijke modellen uit het plug-in hybride gamma? 

Wat het ook wordt, januari is het uitgelezen moment om aan een nieuwe Volkswagen te denken. We zijn niet de enige met saloncondities. Maar het is wel een Volkswagen! Breng een bezoekje aan onze showroom, en ontdek alle gratis uitrustingen, packs, kortingen en aantrekkelijke financieringsvoorwaarden*.

Bovendien biedt Volkswagen op tal van modellen ook de speciale series ACTIVE en UNITED aan. Meer comfort, meer technologie, meer opties en een meer uitgesproken design. Onze verkopers vertellen er graag alles over.

*Let op, geld lenen kost ook geld.

Ontdek alle salonvoorwaarden

Op zoek naar een nieuwe Audi?

In alle rust en veiligheid je nieuwe Audi ontdekken. Met persoonlijk advies waardoor al je vragen meteen beantwoord worden. Dat zijn de Audi Salondagen. Unieke Salondagen in unieke tijden. En daar horen uiteraard kortingen, cadeautjes en tal van voordelen bij.

Zo zijn er de Audi-Salonvouchers, geldig op alle opties en packs van het volledige Audi-gamma en op alle versies van het desbetreffende model, dus ook op RS-versies en hybride varianten. Wil je daarnaast ook je oude wagen inruilen? Dan is in bepaalde omstandigheden een extra overnamebonus van toepassing, bovenop de salonkortingen. Onze medewerkers vertellen er graag alles over! 

Of je nu op zoek bent naar een stadswagen, een gezinswagen, een sportief model, een SUV, een plug-in hybride variant of een 100% elektrische Audi: laat je verleiden door de talrijke salonvoordelen en maak snel een afspraak voor een bezoek aan één van onze Audi-showrooms!

Ontdek alle salonvoorwaarden

Autosalon - Audi Q3 Sportback
Autosalon - Skoda Kamiq

Op zoek naar een nieuwe ŠKODA?

Ook bij ŠKODA staat januari garant voor saloncondities zonder compromissen! Met de speciale series CLEVER en CLEVER+, de gratis uitrustingen en optiepacks is de lijst van salonvoordelen er eentje om van te duizelen. Bovendien biedt ŠKODA in de loop van januari nog extra voordelen op stockvoertuigen. Waar wacht je nog op om een afspraak te maken voor een bezoek aan je ŠKODA-showroom?

Particulieren genieten tot eind januari bovendien van aantrekkelijke financieringen* op het hele gamma. Heb je de wagen van jouw dromen gezien? Dan werken onze verkoopmedewerkers graag een voorstel op maat uit.

Of je nu droomt van een Kamiq, een Karoq, een nieuwe Octavia Combi of een 100% elektrische Enyaq, laat je verrassen door onze saloncondities zonder compromissen!

*Let op, geld lenen kost ook geld.

Ontdek alle salonvoorwaarden

Op zoek naar een nieuw Volkswagen Bedrijfsvoertuig?

Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig voor je onderneming? In het gamma Volkswagen bedrijfsvoertuigen vind je zonder twijfel het voertuig dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw vak. Geniet tot het einde van de maand van mooie salonkortingen, aantrekkelijke financieringsvoorwaarden en tal van voordelen op het hele gamma.

Kende je trouwens de nieuwe Caddy Cargo al? Met een nieuw, opwindend design, de modernste rijhulpsystemen, innovatief infotainment en een ergonomische werkplek voor de bestuurder is de Caddy Cargo de perfecte partner om je werkdagen comfortabel en professioneel te ondersteunen.

Voor een bijzonder comfortabele toegang zorgen de extra brede schuifdeuren en het innovatieve sleutelloze sluit- en startsysteem Keyless Advanced. Maar ook het interieur is uitgerust met enkele bijzonder moderne oplossingen. We vertellen er graag alles over!

Ontdek alle salonvoorwaarden

Je vindt onze showrooms op deze locaties:

Volkswagen

BRUYNSEELS ANDERLECHT Volkswagen

Ninoofsesteenweg 568, 1070 Anderlecht

DON BOSCO BUIZINGEN Volkswagen

Alsembergsesteenweg 164, 1501 Buizingen

OVERIJSE AUTOMOTIVE Volkswagen

Brusselsesteenweg 303, 3090 Overijse

Audi

BRUYNSEELS DILBEEK Audi

Ninoofsesteenweg 558, 1700 Dilbeek

DON BOSCO HALLE Audi

Jean Laroystraat 162, 1500 Halle

OVERIJSE AUTOMOTIVE Audi

Brusselsesteenweg 303, 3090 Overijse

ŠKODA

DON BOSCO BUIZINGEN ŠKODA

Alsembergsesteenweg 164, 1501 Buizingen

OVERIJSE AUTOMOTIVE ŠKODA

Brusselsesteenweg 303, 3090 Overijse

Volkswagen Bedrijfsvoertuigen