Audi

Audi e-tron GT

De Audi e-tron GT is het sportieve topmodel in de elektrische reeks. De Audi e-tron GT verbindt de dynamische proporties van een Gran Turismo met de bekende look van een Audi RS-model. Deze dynamische wagen is ook beschikbaar in een Audi e-tron GT quattro-variant.

Geen tijd te verliezen? Daar houdt de e-tron GT ook niet van. Dankzij het snelladen tot 270 kW ga je in slechts 22,5 minuten van 5% naar 80% batterij. Ideaal om snel weer op de baan te zijn.

ONTDEK DE AUDI E-TRON GT IN ONZE SHOWROOM

Audi e-tron RS

Audi Q4 e-tron (Sportback)

Met de Audi Q4 e-tron is een compactere variant in het elektrisch aanbod aanwezig. Toch is ook hier aan alle details gedacht. Deze SUV beschikt over een prachtig interieur waarin technologische innovatie centraal staat.

Daarnaast is er absoluut geen gebrek aan bagageruimte en slimme opbergoplossingen. En voor liefhebbers van sportieve en dynamische lijnen is de Audi Q4 e-tron is ook beschikbaar in een Sportback-variant.

ONTDEK DE AUDI Q4 E-TRON IN ONZE SHOWROOM

Audi Q4 e-tron
* De maximumwaarde wordt bereikt in efficiency-modus, met de airco en de verwarming uitgeschakeld. Een andere vereiste is een gebruik in stadsverkeer bij temperaturen van meer dan 5 °C en met 19-inch standaardbanden.